Bærum Open 2019: Gull for Gutter 13 og Gutter 15!

Kjempebra innsats fra Bøler Basket på Bærum Open 2019! Vi hadde med 9 lag i turneringa, av dem gikk 7 lag videre til A-sluttspill. Gutter 13 stilte med hele 3 lag iår, og alle 3 gikk videre til A-sluttspill! Samlet spilte Bøler Basket 38 kamper denne helga og vant 23 av dem. Vi fikk inn 1224 poeng og slapp inn 945 poeng. Flott innsats av alle lag. Bare synd at ikke all god innsats på banen synes like godt i statistikken, – og til slutt er det jo poengene som teller. Denne gangen var det G13 og G15 som hadde full klaff.

Som sagt, G 07(Gutter 13) stilte med 3 lag, hvor alle kom til A-sluttspillet. Da ble det selvsagt noen kamper med Bøler vs Bøler. Gutter 13-1 gikk tilslutt videre til finale mot Lommedalen, hvor Bøler vant 30-27 etter en spennende kamp. MVP (Most Valuable Player) ble Fredrik! Bøler Gutter 13-1 scorte flest poeng pr. kamp(51.5) og totalt) i Gutter 07-klassen. Gratulerer alle sammen!

Gutter 15 stilte med 8 spillere som feide igjennom de innledende kampene, 1/8-finalen og 1/4-finalen med temmelig brutale vinner-siffere. Så ble semifinalen mot Kjelsås vunnet med 19 poeng (47-28) og finalen mot naboen på Oppsal endte med 11-poengs seier (51-40) til Bøler. Kan også melde at Bøler vant på tribunen… Etienne ble MVP. Gratulerer til han og hele laget!

Som sagt: Kjempebra innsats av ALLE Bøler-lag, coacher og supportere på årets Bærum Open. Vel blåst, Bøler Basket!