2 landslagsspillere fra Bøler

Da har årets uttak for ungdomslandslagene blitt publisert på www.basket.no

Emma Hauglin og Flaka Kelmendi spiller begge på Bøler for Bøler J98/99. Dette året spiller disse to jentene i flere serier, mest J16A og 2K, men har også fått noe spilletid på 1. divisjon Høybråten. De trener 4 ganger/uke med Bøler J99/98, 2K Bøler og med 1 divisjon Høybråten som er et samarbeidslag med spillere fra både Høybråten og Bøler.

Disse jentene var på uttakshelg fredag-søndag 29. november-1.desember i Ammerudhallen. Det var en veldig hard helg med 5 treningsøkter der landslagstrenerne ønsket å se hva jentene kan. Det ble mye løping, 110% innsats i alle øvelser og styrketester. Bøler har spurt jentene om helgen og hva de syntes:

Flaka: «Slitsom men veldig morsom og lærerik helg syns jeg. Mye nytt og mange nye spillere fra hele Norge, som var gøy«.

Emma: «Det er kjempe gøy å bli tatt ut! Det var en veldig morsom og slitsom helg. Jeg gleder meg til å trene videre med landslaget«.

U16 landslaget for jenter har to turneringer de skal delta på til våren. Nordisk i Solna 27.mai – 1.juni 2014 og EM i Tallinn, Estland 31. – 10.august 2014 der de skal møte Nederland, England og Israel i puljen. Jentene må nå trene hardere og mer målrettet for å få en plass blant de som skal til nordisk og EM.

Bøler gratulerer jentene med en plass i truppen og ønsker dere god sesong videre!

Emma Hauglin
Flaka Kelmendi

Legg igjen en kommentar